DOVO speelt gelijk in oefenwedstrijd tegen SC Genemuiden

30 januari 2022 14:30

Jeroen van den Berg

DOVO heeft de eerste en direct ook laatste oefenwedstrijd voor de herstart van de competitie met 2-2 gelijk gespeeld tegen SC Genemuiden.

DOVO kwam goed uit de startblokken en zag na 10 minuten spelen Oktay Öztürk doeltreffend uithalen. Lang kon DOVO niet genieten van de voorsprong want amper 2 minuten later lag de bal al achter Jeroen Vrolijk. Rens van Benthem mocht vogelvrij uithalen.

Hierna werd de wedstrijd van beide kanten feller. Na een afkoelingsperiode van een minuut of vijf werd de wedstrijd zonder problemen uitgespeeld. Het was twintig minuten voor tijd Lars Miedema die uit de kluts de bal achter Jeroen Vrolijk wist te schieten. Waar in de eerste helft de gasten langszij kwamen was het nu de beurt aan DOVO. Timo Pluk nam deze taak voor zijn rekening en liet met een prachtige schot van afstand de doelman kansloos.

Voor beide teams waren er nog kansen op een overwinning maar gescoord werd er op het Panhuis niet meer.