DOVO en OSS’20 in evenwicht

22 augustus 2020 17:15

Jeroen van den Berg

De oefenwedstrijd tussen de derde divisionisten DOVO en OSS’20 is in een gelijkspel geëindigd. Op Sportpark Rusheuvel in Oss stond er na 90 minuten voetballen een 1-1 eindstand op het scorebord.

De Ossenaren leken afgelopen seizoen hard op weg naar promotie. Toen OSS’20 17 punten voorstond leek promotie naar de tweede divisie onafwendbaar. Echter het Coronavirus gooide roet in het eten. Nick de Bondt nam vanmiddag de openingstreffer voor zijn rekening. Rond het half uur krulde De Bondt een vrije trap van een meter of 25 onhoudbaar achter doelman Joep Hoefnagels.

Een kwartier in de tweede helft wist de thuisploeg langszij te komen. Tim Waterink, in 2017 nog tegenstander van DOVO met Jong FC Groningen, was koelbloedig en zette de ploegen weer op gelijke hoogte. In het restant kregen beide ploegen nog kansen maar gescoord werd er niet meer.

Dinsdag oefent DOVO opnieuw. Dan is in Veenendaal tweede divisionist Spakenburg de tegenstander. Registreren voor deze wedstrijd kunt u hier