G-Team DOVO winterkampioen

16 december 2014 23:45

Op zaterdag 6 december 2014 werd het G -team van DOVO winterkampioen in de eerste klasse B. In de kampioenswedstrijd werd op eigen sportpark Panhuis met 5-1 gewonnen van VVJ uit Utrecht.

De wedstrijd begon wat later dan gepland omdat de tegenstander op zich liet wachten. Eindelijk werd de wedstrijd afgetrapt. DOVO begon met druk zetten en liet VVJ niet in zijn spel komen. In de 4e minuut was het Nick Zwanink die de bal achter de doelman kon schieten en zo de 1-0 op het scorebord zette.

In de 19e minuut was het Tim Versteeg die een assist op Richard van Amerongen gaf zodat Richard de 2-0 kon aantekenen. De wedstrijd ging nog even door. In de 21e minuut was het wederom Richard van Amerongen die de 3-0 in de touwen schoot. Zo kwam er nog een tegen treffer van VVJ die de score op 3-1 zette. Het was nog niet gedaan met de wedstrijd. DOVO werd nog wat gretiger. Zo viel er een doelpunt van Fokko Prins in de 26e minuut door de bal in de hoek binnen te schieten en zo DOVO op 4-1 bracht.

De eindstand werd door Andries Krijtenburg binnen geschoten en zo de score op 5-1 zette. Het kampioensfeest kon beginnen nadat de voorzitter van DOVO dhr. Kelderman de kampioenschaal overhandigde aan de aanvoerder Tim Versteeg.

De begeleiders Chris de Leeuw, Nils Zwanink en Rob van den Dries zijn er trots op dat deze spelersgroep in korte tijd het kampioenschap hebben behaald. De spelersgroep is de laatste jaren in opbouw omdat er spelers vertrekken en weer nieuwe spelers bij komen.

DOVO feliciteert het G-team met dit prachtige resultaat!