DOVO G1

Groep 1 01

7 september 2019 12:30

K. (Koen) Grandjean

Op 7 september stond de bekerwedstrijd tegen TEC uit Tiel op het programma. De wedstrijd zou om 12.30 uur beginnen, maar werd een half uur verschoven omdat het veld niet beschikbaar was. En de scheidsrechter bij een andere wedstrijd aan het fluiten was. Om 13.00 uur kon de wedstrijd van TEC G1 tegen DOVO G1 beginnen. De spelers waren goed aan elkaar gewaagd. In de 5e minuut kon William Grootenboer door stormen en een mooi schot op de goal plaatsen, waar de spelers en de keeper het nakijken hadden en de bal mooi in de kruising binnen viel. 0-1. DOVO liet het er niet bij. TEC kwam met een paar geweldige kansen die niet werden benut. Zo kwamen er kansen over en weer. In de tweede helft begon de wedstrijd zoals deze in de eerste helft was geeindigd. De regen gooide net als in de eerste helft een beetje roet in het eten. In de 35e minuut kwam Andries Krijtenburg tot scoren, door de bal die Harm-Peter Grootenboer voor gaf mooi in de goal te werken. 0-2. De wedstrijd verliep verder goed maar werd er geen doelpunt meer gemaakt.