DOVO MO11-1 Kampioen!

27 mei 2018 18:00

Zaterdag 26 mei is DOVO MO11-1 KAMPIOEN geworden. Aan het einde van een hele spannende competitie staat DOVO MO11-1 op een gedeelde 1e plaats met Vriendenschaar, maar met een beter doelsaldo.

Voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen Saestum MO11-1 wist DOVO MO11-1 wat het moest doen om kampioen te worden. Concurrent Vriendenschaar had hun laatste wedstrijd met 6-0 gewonnen en met winst door DOVO MO11-1 was de titel ( op doelsaldo) binnen.

DOVO MO11-1 begon de wedstrijd voortvarend. Al heel snel kwam het op 1-0 door Noelle. Middels een hattrick van laatstgenoemde en een doelpunt van Julia kwamen de meiden op een 4-0 voorsprong. Saestum MO11-1 deed vlak voor rust iets terug.

Na rust drong Saestum iets aan maar was het DOVO MO11-1 die via Noelle scoorde. Toch was het Saestum die iets terug deed maar DOVO MO11-1 liet zich niet gek maken. Vlak voor tijd scoorde (de jarige) Daphne de 6-2 en kon het feest beginnen!

Van harte gefeliciteerd meiden met deze mooie teamprestatie!