Zaterdag 11 april speelde DOVO een thuiswedstrijd tegen Volendam, waarbij Mike van Zoolingen uit DOVO F1 de Pupil van de Week mocht zijn. Hieronder het verslag hoe hij deze dag heeft beleefd.

De mooiste dag van mijn leven

Vorige week, tijdens de Steve Billinghurst Cup trok ik, Mike van Zoolingen, het goede lootje voor Pupil van de Week. Ik was daar erg blij mee, want ik had al gehoord dat dit een hele speciale ervaring zou zijn.

Nou, dat was het ook. Het 1e van DOVO moest tegen RKAV Volendam. Eerst werd ik samen met mijn vader uitgenodigd door Kees Muller in de VIP-ruimte, waar ik drinken kreeg en snoep.

Daarna mocht ik mee naar de kleedkamer en heb ik kennis gemaakt met alle spelers, Serhat Koç gaf me nog een Dextro Energy snoepje om mij op mijn gemak te stellen en daarna ben ik op de foto geweest met Hans Kraay jr.

Toen mocht ik het veld op en heb ik samen met de wisselspelers getraind. Dan het grote moment: ik mocht de aftrap doen en scoren tegen de keeper van Volendam.

Dit was best wel spannend, want ik wilde absoluut niet missen, gelukkig scoorde ik en mocht ik daarna plaats nemen in de dug-out. Toen DOVO op 1-0 kwam begonnen ze allemaal te juichen. In de rust mocht ik weer mee trainen met de wisselspelers.

Net nadat de 2e helft begonnen was scoorde Volendam de gelijkmaker, iedereen baalde. Gelukkig scoorde DOVO halverwege de 2e helft de 2-1 en dit was ook de eindstand, zodat iedereen bij DOVO erg blij was.

Na de wedstrijd mocht ik samen met mijn vader weer de VIP-ruimte in en kreeg ik een diploma en een DOVO-bal met alle handtekeningen van de spelers en de coach van DOVO. Ook mocht ik nog op de foto met Yannick Cornelisz.

Je zult wel begrijpen dat dit de mooiste dag van mijn leven was, ik was super happy!