Commissie Evenementen en Toernooien - Voetbalvereniging DOVO Veenendaal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Commissie Evenementen en Toernooien

Commissie Evenementen & Toernooien (CET)

De Commissie Evenementen & Toernooien (CET) is in het leven geroepen om één loket te creëren voor het organiseren en regelen van evenementen en toernooien bij DOVO. De CET organiseert deze zaken zelf dan wel laat ze onder haar supervisie door derden binnen de vereniging organiseren. In het laatste geval zal de CET voor ondersteuning zorgen om de organisatie van het betreffende evenement of toernooi mogelijk te maken.

De Commissie Evenementen & Toernooien telt een activiteitenkalender op voor evenementen zoals het Paasontbijt en Sinterklaasfeest voor de jongste pupillen, de slotdag voor de jeugd, de vrijwilligersavond, het Bas van Rabenswaaij-toernooi voor F-pupillen, het Jan Ditewig toernooi voor oud-eerste elftalspelers, een sponsortoernooi, de Open Dag, het Bierfeest, de VAV Heuvelrugloop en een oefenwedstrijd van DOVO 1 tegen een grote profclub, om maar eens een greep uit de vele evenementen bij DOVO te maken.

De activiteitenkalender is leidend bij de vaststelling en planning van nieuwe activiteiten. Voorstellen voor nieuwe evenementen en toernooien moeten bij de commissie worden ingediend, die na afstemming met andere deelcommissies binnen DOVO (denk aan de Horeca-mensen en de Commerciële Commissie), voor goedkeuring en vaststelling zal zorgen. De CET krijgt in overleg met het bestuur van DOVO budgetten ter beschikking.

De commissie CET bestaat uit Harry van Sas, Edwin Wennekes, Fabian Waaijenberg, Corné Sjoer en Peter de Jong.

Contactpersoon is de secretaris, (secretariaat@dovo.nl)

Delen